El meu estil de comunicació és el bodegó infogràfic i el meu estil d’orientació són les mentories de visualterapia

Potser et diuen “has contribuït a això que és negatiu”, la resposta és…

  • “Deixa’m canviar de manera sòlida, amb aquesta frase pots contribuir a l’immobilisme, ara volem el mateix construir un nou model i tinc previst fer ara aquests fets que ho corroboren, escriurem la nova història de la humanitat”, fem gestió del canvi amb començant per objectius que es vegin a la part de dalt de l’iceberg. Sigues mentor, si has viscut una vida intensa, pots tenir moltes propostes de millora continua per aplicar.
  • Potser et diuen no has estudiat, fotografia o disseny com a disciplina principal oficial, no passa res, només cal una píndola formativa o una càpsula formativa, hi ha estils que s’adapten els teus perfils, pots ajudar-te demanant a la intel·ligència artificial que et digui estils. Per publicistes un bon estil pot ser el bodegó que té en compte l’escenografia i sempre cal un producte.
  • El meu estil fotogràfic podria ser el bodegó infogràfic i si em dedico a l’orientació el meu estil d’orientació serien les mentories de visualterapia. Recorda pots fer un estil mestís, com a moltes de les cançons actuals que barregen estils.
  • Em costa conversar, sembla que faci eslògans. Millor quedar-se amb la part positiva d’aquesta situació, amb pensament visual amb frases de copywriting, potser podria viure molt bé, el pensament visual em relaxa i el copywriting aconsegueix l’objectiu de persuadir.
  • Consell per bodegó: aplicar els principis bàsics del disseny (pes visual, regla de tres tersos, simetria, asimetria, Abobe colors per fer combinacions de colors… ), objectes amb volum, millor començar amb coses senzilles per fer-ho bé, és més en disseny més és menys.
  • Consell per pensament visual (o pensament infogràfic): aplicar els principis bàsics del disseny (pes visual, regla de tres tersos, simetria, asimetria, Abobe colors per fer combinacions de colors… ), buscar icones imatges o gràfics que representin bé idees, millor començar amb coses senzilles per fer-ho bé, és més en disseny més és menys.