Noves formes d’ocupació per afrontar els temps actuals.

businessman-2606509_960_720

Analitzem les noves formes d’ocupació

Hi ha tres formes d’ocupació  viables que cal destacar com a mínim. Aquestes es diuen:

Emprenedoria, que es tracta d’una forma de treballar  de forma innovadora a compte propi.

Intraemprenedoria,  que es tracta de treballar de forma innovadora a compte aliè.

Marca personal, que es tracta de treballar de forma innovadora a compte propi o a compte aliè o fins hi tot sense tenir treball, es basa en dur a terme una estratègia, a més d’incorporar elements d’atracció i reputació  i alhora donant-li una personalitat.

Actualment el treball és per projectes i la marca personal és el teu contracte indefinit que et fa enllaçar projectes

La marca personal es basa en una estratègia, alhora calen elements d’atracció i reputació, com pot ser crear una plataforma d’èxit, escriure un blog, escriure un llibre, crea un  esdeveniment, una carta de recomanació, tenir portfoli de treballs realitzats, bon networking … Etc, d’acord amb el que ofereixes quan et vens,  on cal  fer un pas més enllà del storytelling, cal fer storydoing, demostrar el que ets capaç, en lloc d’un simple CV on no ho demostres, tot plegat cal fer-ho amb personalitat que li dónes a la teva marca. Cal que aquest element d’atracció i reputació converteixin.

Com es pot competir en el mercat laboral?

Baix cost. Ofertes on cobres poc, un programa de feina subvencionat o bé reduint allò del teu perfil que no aporta valor.

Diferenciació. Tenint un perfil diferenciat.

Segmentació.  Trobar ofertes que es relacionen amb una xarxa de contactes treballada a la no tothom accedeix (mercat ocult), avançar-se amb autocandidatura (mercat ocult) o treballar a un altre país.

Innovació en valor. La  cerca simultània de diferenciació i el baix cost.

-Diferents vacants.  Si hi ha diferents vacants per la mateixa oferta i encaixes és més fàcil que t’agafin.

Has trobat un propòsit de vida / “una raó per existir”?

Manifest per afrontar els temps actuals

Una mirada, una convicció, mil oportunitats, la bellesa de viure la vida sense  renunciar a les il·lusions! Millora dia a dia, aprenen dels errors, converteix  l’adversitat en oportunitats i gaudeix del camí, ets la llum del teu camí! El que a tu et preocupa, a mi m’ocupa, un trampolí cap a l’horitzó desitjat!