10 maneres d’apoderament de base digital

  1. Aprofita el món digital per eliminar filtres i canals i apostar valor, assolint el teu objectiu amb la màxima força negociadora.
  2. Creativitat és no jutjar (per obtenir les màximes idees) i innovació és jutjar (per prendre una decisió).
  3. Comunicar a l’entorn digital no sempre és saber de tot, a vegades és fer curació de continguts. Recorda en els continguts hi ha dues maneres creació de continguts i curació de continguts, en cada ocasió has d’aprofitar els avantatges i desavantatges depenent de la situació.
  4. Les generacions guanyades són les que donaven per perdudes que van guanyar, molta feina al davant. Una generació baby boomer que li deien que ara és massa gran per treballar i aconsegueix treballar és una generació guanyada, les persones millennials que deien que sense experiència no podien treballar i que s’han creat l’experiència amb voluntariat, creació de productes digitals amb portafolis, creació d’empreses, networking, feines lluny d’on viuen, entre d’altres també són generació guanyada. La gent gran que han defensat els seus drets cap a una transformació digital veritable és a dir, que els tingui en compte també són una generació guanyada.
  5. Els nous estils de vida saludables i digitals, les persones nòmades digital i les persones nòmades del coneixement i derivats.
  6. Allò que consumeixes pagant o sense remuneració és un vot importantíssim de gran poder que tu fas en el món.
  7. La transformació digital pot ajudar a la salut planetària post-COVID.
  8. Pots viure en flow amb una activitat digital (en el meu cas seria de caràcter creatiu) que t’ho generi, al marge de la meditació, fer una activitat que et generi flow, vol dir que et concentra i no notes que passa el temps gaudeixes; tot i això, s’ha de cercar un flow saludable.
  9. Cal construir en positiu, potser no podem evitar les etiquetes que classifiquen, però podem fer que aquestes etiquetes siguin sostenibles, en lloc de parlar d’emocions positives parlarem d’emocions potenciadores, en lloc de parlar d’emocions negatives parlarem d’emocions limitants, ja que totes les emocions tenen la seva funció el que hem de fer és gestionar bé. Construïm un món digital millor amb etiquetes sostenibles en el món digital.
  10. Per finalitzar totes les maneres es basen en el fet que l’apoderament de base digital és assolir poder amb l’ús sostenible de la tecnologia aprofitant els avantatges que n’ofereix aquesta i deixant en fora de joc els desavantatges associats.