El passat, el present i el futur són igual d’importants en transformació digital

  • Partim del fet que “volem que ens passin coses bones” que segons Marian Rojas Estapé es basa a enfocar l’atenció gestionant bé el present, passat i futur tenint en compte que les emocions i els pensaments. Ens instal·larem en un estat present, superarem el passat i visualitzarem amb il·lusió el futur.
  • Enfocarem l’atenció en el present fent que no deixem enrere persones en l’entorn digital, cal orientar oferir beneficis per ús de tecnologia i explicar els beneficis de la tecnologia oferir algunes alternatives o fer-ho en petits passos. Transformació digital i no digitalitzar per donar un bon servei En lloc de tenir la creença limitant la tecnologia digital suposa donar pitjor servei, passar a la creença potenciadora i aprofundir els usos digitals en els serveis per aprofitar les oportunitats que presenta per fer les coses diferents.
  • Superarem el passat deixant de ser invasiu (els pop-up publicitaris no ajuden) i farem màrqueting de continguts i estratègies d’inbound màrqueting. Menys persones influencers i més persones referents, menys dependència de xarxes socials propietat de grans corporacions i tenir la teva veu en plataformes digitals pròpies, les teves.
  • Visualitzarem el futur amb il·lusió, hi ha una necessitat després millorar els indicadors de la Covid de trencar el distanciament social físic, però el món digital no ha perdut els seus avantatges, per tant, hem d’implantar un model híbrid. A vegades es fan moltes coses presencialment en línia quan es podria solucionar una acció fent-la asíncron en línia per aprofitar el temps.