Tens actitud reactiva o proactiva-col·laboradora?

  • En lloc de la indignació, resignació o “forçar els esdeveniments”, passa’t a la proposta aprofitant els escenaris o creant escenaris. Prepara’t per quan preguntin una cosa que és el teu interès, quan et pregunten són receptius, és el moment idoni.
  • Si trobes que els objectius són ambiciosos comença amb petites activitats que et facin entrar en flow que t’acostin als objectius. En lloc de pensar excessivament el passat o el futur pots fer atenció plena (aquí i ara) fent activitats lligades al teu propòsit, és a dir, activitats que et facin entrar en flow (per exemple fotografia, depèn del propòsit de la persona) estaràs tan concentrat i apassionat en aquella activitat que no t’adonaràs que passa el temps.
  • Canvia les creences limitants per les potenciadores, en una entrevista de feina en lloc de pensar m’estan avaluant, pensa és un conversa entre iguals, entre dos professionals. Si et donen noves responsabilitats laborals en lloc de pensar és un maldecap, pensa és un repte on podré entrenar el meu lideratge.
  • En lloc de sentir que no et valoren busca un lloc o un espai on et valorin, un objecte de valor el poden valorar bé en un lloc d’antiguitats, en canvi, un altre lloc poden pensar que es pot llençar. Si no trobes feina, mostra evidències digitals del que saps fer professionalment, et poden acomiadar de la teva feina, però no et poden acomiadar del teu blog, perquè segueixes sent professional, no t’acomiaden de la teva professionalitat.
  • Si trobes que els objectius són ambiciosos comença amb petites activitats que et facin entrar en flow que t’acostin als objectius.